چگونه یک برنامه نویس فریلنسر موفق باشیم ؟ + 5 ویژگی فریلنسری

یکی از بزرگ ترین امتیاز های داشتن مهارت و دانش برنامه نویسی ، امکان کسب درآمد به عنوان یک برنامه نویس فریلنسر است.فریلنسر هایی که مهارت های فنی برای کد نویسی پروژها و توانایی های حرفه ای برای مدیریت مشتریان دارند می توانند به عنوان یک برنامه نویس فریلنسری مشغول به کار شوند.
این روز ها فریلنسری به عنوان شغلی جذاب نگاه می کنند و صرف نظر از هر دلیلی برای فریلنسر شدن، مهم ترین نکته یک فریلنسر خوب بودن است. فریلنسری در واقع یک سبک از کار کردن است که اگر بتوانید این سبک رو خوب بشناسید می توانید به درآمد های بسیار زیادی دست پیدا کنید.
با هم رشد در این مقاله همراه باشید تا به بررسی این موضوع که چگونه یک برنامه نویس فریلنسر موفق باشیم بپردازیم.
برنامه نویس فریلنسر کیست؟

در سال های گذشته به دلیل توسعه و رشد زیاد فضای اینترنت و وب ، موقعیت های خوبی برای افراد علاقه مند به کارهای اینترنتی به وجود آمد تا بتوانند به آسانی در منزل درآمد داشته باشند و به فردی که به طور پروژه ای و دورکاری و بدون قرار دادهای بلند مدت برای افراد و شرکت های مختلفی مه به نیروی دورکار با مهارت های لازم که آن ها می خواهند کار کند فریلنسر یا آزادکار می گویند.
برنامه نویس فریلنسر به شخصی گفته می شود که یک یا چند مهارت و تخصص داشته باشد که به طور آزادانه با اشخاص مختلف همکاری می کند و یک برنامه نویس فریلنسر باید دارای مهارت برنامه نویسی به یک یا چند زبان برنامه نویسی مختلف باشد. برنامه نویسان فریلنسر اغلب پروژه های محدودی که نیاز به تخصص خاصی دارند انجام می دهند و پس از تحویل پروژه، دست مزد خود را دریافت می کنند.
ویژگی های یک فریلنسر خوب
فریلنسر ها هم مانند تمام افراد دیگر دنیا انسان های متفاوتی هستند و روش های متفاوتی در کار و زندگی شخصی خود دارند اما موفق ترین فریلنسر ها دارای ویژگی ها چون:
- برنامه ریزی دقیق: فریلنسر ها باید برای زمان خود برنامه ریزی کنند و کار های خود را براساس آن انجام دهند. برای برنامه ریزی درست و صحیح باید بدانید که کار مشخص شده را در چه مدت به پایان می رسانید تا بتوانید پروژه های خود را به درستی انتخاب کنید و سر تایم به کار فرما تحویل دهید.
- مطالعه و اشتیاق برای یادگیری: اگر میخواهید طی ماه ها و سال ها در جا نزنید و هر روز موفق تر از دیروز باشید باید همواره برای یادگیری مشتاق تر باشید. از طرفی ابزار ها، مهارت ها و هر چیزی که در فریلنسرها با آن سرو کار دارند دائما در حال تغییر و به روز رسانی است پس باید همیشه به دنبال یادگیری بیشتر و آپدیت کردن خود باشید.
- هدف گذاری و بررسی مسیر پیشرفت: اغلب فریلنسرهای موفق برای خود هدف مشخص می کنند آن ها برای کسب و کار خود، ارتباط با کار فرمایان، پیشرفت شخصی خود و درآمد خود نیز هدف گذاری می کنند و با تمام توان برای رسیدن به این هدف تلاش می کنند.
- دارا بودن مهارت های ارتباطی مناسب: یکی از رمز های ماندگاری و مهم در انجام کار فریلنسری دارا بودن مهارت های ارتباطی مناسب از طرف فریلنسر است. این موضوع زمانی مورد اهمیت قرار می گیرد که یک فریلنسر با کار فرماهای مختلف و با خصوصیات و سلیقه های اخلاقی متفاوت کار می کند.
- تصمیم گیری: در فریلنسری باید تصمیم های زیادی گرفته شود که هر یک از آن ها می تواند در ادامه مسیر تایین کنند باشند. اما مهم ترین تصمیم این است که چه پروژه ای را قبول و کدام پروژه را رد کنید زیرا گاهی اوقات ممکن است چند پروژه پیش روی شما قرار بگیرد که زمان انجام همه آن ها را ندارید و باید بعضی از این گزینه ها را حذف کنید و تصمیمی که فک می کنید منطقی تر است را ارزیابی کرده و با کارفرما در میان بگذارید.
این ویژگی ها به فریلنسر ها کمک می کنند تا در بازار کار رقابتی امروزی موفق تر باشند و به طور مستمر رشد کنند.

نقش شبکه سازی در موفقیت برنامه نویس فریلنسری
مسلما یکی از بهترین راه ها برای رسیدن به موفقیت بیشتر برای یک برنامه نویس فریلنسر همین است که شبکه سازی خوب و کار آمدی داشته باشد. شبکه سازی مفید باعث می شود که شما با افراد بیشتری ارتباط بگیرید و همین باعث می شود که شهرت بیشتر در بازار کسب کنید و فرصت های کاری جدید را پیدا کنید که این خود می تواند منجر به کسب درآمد بیشتر برای شما بشود.
در اینجا چند نکته کلیدی در مورد اهمیت شبکهسازی برای فریلنسرها اشاره می کنیم:
- افزایش دیده شدن: شبکهسازی به فریلنسرها کمک میکند تا توسط مشتریان بیشتری دیده شوند و این امکان را به آنها میدهد که خدمات خود را به گروه های وسیعتری از افراد معرفی کنند.
- به دست آوردن پروژههای جدید: از طریق شبکهسازی، فریلنسرها میتوانند به اطلاعاتی در مورد پروژههای جدید دست پیدا کنند و فرصتهای کاری جدیدی را کشف کنند.
- بنا کردن روابط حرفهای: شبکهسازی به فریلنسرها این امکان را میدهد که با سایر حرفهایها و صاحبان مشاغل در ارتباط باشند، که میتواند منجر به همکاریهای آینده شود.
- یادگیری و رشد: از طریق شبکهسازی، فریلنسرها میتوانند از تجربیات و دانش دیگران بهرهمند شوند و مهارتهای خود را ارتقا بدهند.
همچنین یکی از مواردی که برای شبکه سازی خیلی می تواند به فریلنسرها کمک کند داشتن یک پروفایل حرفه ای لینکدین می باشد. که راهنمایی بهتر می توانید مقاله مربوط به ويژگیهای یک پروفایل Linkedin حرفه ای برنامه نویسی را در هم رشد مطالعه کنید.
در آمد برنامه نویس فریلنسر نسبت به برنامه نویس کارمند

درآمد برنامه نویس فریلنسر کاملا به شخص برنامه نویس مربوط می شود یعنی ممکن است یک نفر هیچ درآمدی نداشته باشد و درآمد برنامه نویس فریلنسر دیگر ماهی 50 میلیون تومان باشد.یک برنامه نویس فریلنسر هر وقت بخواهد پروژه قبول می کند، کد می زند، سایت طراحی می کند و در مقابل به صورت توافقی و متناسب با عرف بازار مبلغی دریافت می کند.
برنامه نویس فریلنسری در همه کشور ها جزء شغل های پر درآمد محسوب می شود و هر سال به طور متوسط حقوق فریلنسر های این بخش افزایش می یابد. درآمد یک برنامه نویس فریلنسر در ایران حداقل 5 میلیون تومان و حداکثر 70 میلیون تومان و یا حتی بیشتر در ماه است و حقوق برنامه نویس فریلنسر در کشور ها خارجی بسیار بیشتر از ایران است که به طور میانگین درآمد آن ها بین ساعتی 3 تا 100 دلار یا حتی بیشتر است که این میزان درآمد به تجربه، مهارت، زبان های برنامه نویسی، نوع پروژه، تجربه کاری مثبت و… بستگی دارد.
کار در اداره ها، سازمان ها، شرکت ها و البته استارتاپ ها در زمینه برنامه نویسی فرق چندانی با کارمند ندارد. برنامه نویس کارمند به طور منظم و روزمره برای یک شرکت یا اداره کار می کند، حقوق ماهیانه ثابت می گیرد و از مزایای مثل بیمه، پاداش و … استفاده میکند.
یک برنامه نویس کارمند که در ادراه یا شرکت خاص در ایران مشغول به کار است به طور میانگین بین 10 تا 45 میلیون یا بیشتر در ماه درآمد دارد البته درآمد برنامه نویس کارمند به مواردی چون تجربه، تخصص، سمت سازمانی و … بستگی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید